Teamleader ontvangst

Wie zoeken we?

Als Teamleader Ontvangst ben je verantwoordelijk voor het correct lossen van alle binnen komende goederen voor de afdeling Accessoires:

 • Samen met je team van 6 lossers in 2 ploegen zorg je voor het correct lossen van alle binnekomende goederen (leveringen boeken,stock aanvullen,.....)
 • Indien er problemen zijn met de leveringen, onderzoek je deze en volg je deze op met de juiste interne afdeling
 • Je staat steeds in contact met verschillende afdeling binnen de onderneming (Supply chain, Kwaliteit, R&D) en volgt met hen alle leveringen op.
 • Je zorgt voor het algemene magazijnbeheer van de afdeling. Je gaat locaties toekennen aan producten, je lost fouten op die zich voordoen op de stocklocaties en zorgt voor reorganisatie indien er nieuwe producten binnenkomen.
 • Naast algemeen magazijn beheer ben je ook mee verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Hier zorg je ervoor dat er steeds controle is op de aantallen van elke product in combinatie met wat er moet geleverd worden naar de klanten.
 • Dagelijks stuur je jou team aan door de takenverdeling en werkplanning op te stellen en aan te passen indien nodig.

Je motiveert, stuurt en begeleidt je medewerkers en stimuleert een vlotte samenwerking binnen je team. Je zorgt voor een optimale teamsfeer en weet je medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Je werkt veilig, ordelijk en verzorgd zodat ons magazijn het hele jaar door een positieve indruk nalaat bij bezoekers of klanten.

Je rapporteert aan het afdelingshoofd van Accessoires, werkt nauw met hem samen en overlegt de planning en de capaciteit met hem.

 

Wie ben jij?

 • Je kan je weg vinden in al het papierwerk dat Administratie met zich meebrengt
 • Je bent steeds nauwkeurig in je werk en levert dit stipt af.
 • Je bent een sterke coördinator die steeds het overzicht behoudt. 
 • Je denkt en handelt flexibel, je hebt oog voor detail en je communiceert vlot, correct en open.
 • Je presteert vlot onder tijdsdruk.
 • Je durft initiatief tonen en neemt tijdig de juiste acties indien er zich problemen voordoen.

Wat hebben we jou te bieden?

 

Aanbod

Om deze boeiende en gevarieerde functie degelijk te ondersteunen, zorgen wij voor een aangename en stimulerende werksfeer in een internationale omgeving. Wij voorzien ook een specifieke opleiding om deze functie in al haar facetten tot in de puntjes te beheersen, alsook doorgroeikansen op termijn. Ten slotte verzekeren wij een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

 

Wie zijn wij?

Met zijn meer dan 1700 medewerkers en vestigingen in meer dan 40 landen is Reynaers Aluminium de toonaangevende speler in de ontwikkeling van aluminium systemen voor de bouwsector.

Reynaers brengt een breed gamma van duurzame aluminium oplossingen op de markt die de ziel van een gebouw bepalen, gaande van ramen, deuren en verandas over gevelsystemen en zonweringen, tot systemen met geïntegreerde fotovoltaïsche panelen. Omdat klantentevredenheid binnen ons bedrijf steeds voorop staat, kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreide service- en adviesverlening en op technische ondersteuning op het vlak van software, machines en opleiding.

Deze unieke samenwerking wordt weerspiegeld in het motto van Reynaers: Together for Better.

De Groep heeft zijn hoofdkantoor in Duffel, waar ook het Reynaers Institute is gevestigd: een uniek onderzoeks-, opleidings- en testcentrum waar Reynaers samen met architecten, constructeurs en aannemers permanent innoveert en aan een bouwvisie voor de toekomst werkt.

Gedreven door innovatie en ondernemerschap, is de Reynaers Groep (die in 1965 werd opgericht), in volle bloei en realiseerde in 2016 een omzet van 386 miljoen euro bij klanten in meer dan 70 landen gespreid over de 5 continenten.