Key Accountmanager Bouw

Together for Better, bouw in nederland mee aan de groei van het internationale Reynaers Aluminium.
Versterk het team als

Key Accountmanager

Weet u alle ins en outs binnen de aannemerij? Kent de gevelbouw voor u geen geheimen meer?
Lees dan verder. In deze nieuwe functie ontwikkelt u volumeprojecten en bouwt u aan een duurzame
relatie met aannemers en gevelbouwers. Door uw technische kennis en commerciële ervaring bent u dé verbinder tussen de gevelbouw en de aannemerij.
Ontdek deze nieuwe functie binnen Reynaers Aluminium.

Meer weten? Bel HR Manager:
Conny Henkens | +31 (0)6 153 57 803

Wat houdt deze functie in?

In de afgelopen 5 jaar ontwikkelde Reynaers zich tot marktleider in Nederland. Om dit marktleiderschap te continueren en uit te bouwen wil Reynaers haar marktaandeel onder de top gevelbouwers aanzienlijk vergroten. Op dit moment worden een aantal gevelbouwers al op projectbasis beleverd. Maar er speelt meer. Samen met u willen wij de groeistrategie binnen de gevelbouw vormgeven.

Voor u staan alle ingrediënten klaar om succesvol te werken aan het winnen van nieuwe projecten in de bouwsector. Uw klanten zijn aannemers door heel Nederland, met focus op de top 50 aannemers en gevelbouwers.

Samen met u willen we invulling geven aan succesvolle samenwerkingen met de aannemerij. U bouwt bestaande partnerships verder uit en legt nieuwe contacten.

Wie bent u?

Met uw ervaring kent als geen ander de verhouding tussen aannemer, architect, gevelbouwer en systeemleverancier en die vult u perfect in.

Cruciaal is de combinatie van uw verkoopvaardigheden en technische bagage. U bent een volwaardige, professionele gesprekspartner zowel voor de aannemer als de top gevelbouwer; Een gepassioneerde ’bouwverbinder’ met kennis en ervaring in de gevelbouwbranche.

U heeft in deze functie een grote mate van zelfstandigheid en ruimte om zelf te bepalen hoe u de doelstellingen realiseert. Uiteraard moet dit passen in het professioneel karakter en menselijk DNA van Reynaers. U bent het eerste aanspreekpunt voor uitdagende projecten. U stelt het plan voor om (nieuwe) deuren te openen bij de aannemers. Als expert in de gevelbouw koppelt u de juiste bouwpartners aan elkaar met de regie vanuit het toonaangevende systeemhuis Reynaers. Kortom, u geeft zelf vorm aan deze nieuwe functie.

Wat mag u van Reynaers Aluminium verwachten?

De meest onderscheidende factoren van Reynaers Aluminium zijn haar mensen. In deze functie ondersteunt een heel team van experts u bij uw werkzaamheden: het Projectteam, het Supportteam en het gespecialiseerde team voor Hang- & Sluitwerk, uw Salescollega’s en de Customer Service afdeling. En vergeet ook het Marketing-team niet. Al met al de mensen van Reynaers. Loyaal, goed opgeleid, en met veel drive.

Natuurlijk leert u eerst Reynaers Aluminium beter kennen. Daarom begint u met de ondersteuning van het Reynaers Projectteam. Uw collega’s vullen uw kennis aan. Als echte Reynaers-encyclopedieën weten zij op iedere vraag het juiste antwoord. Samen blinken jullie uit als echte gevelspecialisten.

Wat is het aanbod?

Reynaers biedt een open cultuur met een enthousiast team. Het pakket arbeidsvoorwaarden is uitstekend. Uiteraard stellen we alle middelen, zoals een telefoon, laptop, inrichting thuiswerkplek en auto ter beschikking. Saleskosten, zoals diners, vliegtickets en overnachtingen zijn uiteraard voor rekening Reynaers. Salaris in overleg. 

Enthousiast? 
Neem contact op met HR Manager, Conny Henkens. Zij bekijkt samen met u de mogelijkheden:
Conny Henkens | +31 (0)6 153 57 803

Wie zijn wij?

Wij zijn twee merken onder één dak. Reynaers B.V. en Roval Aluminium B.V. zijn onderdeel van de internationale Reynaers Group, die aluminium en stalen systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren, gevels en daken. Wereldwijd behoort het familiebedrijf tot de A-merken op het gebied van aluminium en stalen gevelsystemen en dakoplossingen. Sinds 1 december 2020 versterkt Agentor N.V. ons team. Agentor verzorgt in Nederland de verkoop van stalen systemen van Forster. Lees hier meer over deze samenwerking. Vanuit Helmond biedt een enthousiast team van ruim honderd mensen ondersteuning aan architecten, aannemers, gevelbouwers en dakdekkers, of met andere woorden: de hele Nederlandse bouwkolom.

Wat is ons DNA?

Gezondheid en een duurzame werkomgeving vinden wij belangrijk. Vanzelfsprekend krijgt u een ergonomisch ingerichte (thuis)werkplek. Bent u op kantoor, dan kunt u bovendien gebruik maken van een zit-sta werkplek.

En er is meer, zoals:

  • Gratis fruit;
  • Bedrijfsfitness;
  • Bewegen onder werktijd;
  • Duurzame inzetbaarheidsworkshops;
  • Actieve personeelsvereniging;
  • Leuke themadagen, zoals Veiligheidsdag;
  • MVO-dag;
  • En echt heel veel opleidingsmogelijkheden.


Reynaers is niet alleen in haar producten vooruitstrevend en vernieuwend. Wij werken met dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. U krijgt de ruimte om uw capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van opleidingen. Uitmuntendheid is een van onze kernwaarden. Die ziet u terug in wat wij voor onze werknemers doen. Het vraagt ook een grote betrokkenheid van onze medewerkers naar hun werk.


Enthousiast? Meer weten? Neem contact op.   

Contact:

Conny Henkens | HR Manager | +31 (0)492 56 10 41 en +31 (0)6 153 57 803 

Reynaers Aluminium is tijdens de feestdagen gesloten van 24 december 2020 tot en met 3 januari 2021.
Daarna bekijken we uw profiel. Uiterlijk vrijdag 8 januari 2021 neemt HR Manager Conny Henkens telefonisch contact met u op.

Sneak Peak – even een kijkje bij ons hoofdkantoor in Duffel: