Marketing Assistent

                                 

Together for Better, bouw jij mee aan ons familiebedrijf? 
 Versterk ons team als

 

Marketing Assistent (16 uur)

Heb je een vlotte pen, ben je een administratieve duizendpoot en ben je in staat om diverse marketingcampagnes mee te organiseren? Wil jij onderdeel zijn van een organisatie waar duurzaamheid en gezondheid voorop staan? Wij hebben voor jou een uitdagende inwerkperiode klaar waarbij opleidingen en training on-the-job elkaar afwisselen. Lees snel verder.


Wie zoeken we?

Als Marketing Assistent sta jij, samen met je duo-collega, centraal om al jouw collega’s in de organisatie te ondersteunen en de verkoop mee te stimuleren. Jij weet steeds voor jezelf een gezonde mix te houden tussen collega’s ontzorgen, resultaten behalen en planning & organisatie. Geen dag is hetzelfde en de week laat zich niet altijd plannen. Daarom moet je stevig in je schoenen staan en het nodige aanpassingsvermogen hebben om te zorgen voor een goede balans in je werk. 

Binnen het Marketing- & Communicatieteam werk je als een tweespan met je collega en gaat samen vol gas vooruit. Jullie bepalen samen hoe je de werkzaamheden invult. Daar hoort bij dat je verantwoordelijkheid neemt, dat je initiatief toont in het zoeken van verbinding en transparant bent over je aanpak en resultaten. Samen gaat het beter, dat zegt ons motto ook: Together for Better.

Hoe ziet jouw baan eruit?

Je zal je nooit vervelen! Dat verzekeren we jou. Daarom zoeken we een duizendpoot die energie krijgt van de breedte van de functie. 

Samen met je duo-collega verzorg je alle interne en externe communicatie volgens het vastgestelde plan. Je bewaakt de huisstijl van Roval en verzorgt alle reclame-uitingen, zoals presentatieborden, vlaggen, monstermateriaal en give-aways. Met jouw organisatietalent bereid je de beursdeelnames en klantdagen mee voor. 

Externe communicatie bestaat voornamelijk uit documentatie, leaflets, magazines, het verzorgen van mailings, product- en personeelsadvertenties en persberichten. De laatste jaren zijn ook de digitale uitingen en visualisaties steeds belangrijker geworden. Onderdelen zijn het opzetten, up-to-date houden en doorontwikkelen van onder meer de Roval-website en onze social mediakanalen.

Naast dit alles help je mee om onze pijlen in de juiste richting uit te zetten naar de markt. Daarvoor doe je onder andere klant(markt)onderzoek. Jij weet met feiten en cijfers de organisatie te ondersteunen in hun kijk op de klanten. Een gezonde interesse in de bouwwereld en een passie voor je werk heb je nodig om up-to-date te blijven van de laatste trends.

We zijn vast nog iets vergeten, je leest het, je komt terecht in een veelzijdige en afwisselende functie. Ben jij iemand die niet stil kan zitten? Dan is dit een leuke uitdaging! 

Wie zoeken wij?

Wij zien een perfecte match bij iemand die van aanpakken weet, makkelijk beweegt in de organisatie en geniet van elk facet van de marketingrol. Een hands-on persoon die zijn/haar mannetje weet te staan in een dynamische groei- en bouwomgeving. 

Mr en Mrs Perfect bestaan niet

Maar goed: niemand is perfect. Beschik jij over andere competenties? Andere ervaring? We zijn niet op zoek naar de perfecte, niet-bestaande kandidaat! Je moet wel matchen met ons DNA en beschikken over de juiste drive.

Als jij een gezonde dosis aan organisatie- en schrijfvaardigheden in jouw rugzakje hebt en je begrijpt hoe de lijnen in een organisatie lopen, dan leren wij je de rest graag. Jouw gedrevenheid, je zin om te werken en je leergierigheid zijn voor ons veel belangrijker!

Wat is ons DNA?

Gezondheid en een duurzame werkomgeving zijn belangrijk bij ons. Vanzelfsprekend krijg je een ergonomische en veilige werkplek. Achter jouw zit-sta werkplek kun jij zelfs lekker fietsen of werken aan verbetering van je houding op een zitbal. 

Maar er is meer:

  • Gratis fruit;
  • Bedrijfsfitness;
  • Bewegen onder werktijd;
  • Duurzame inzetbaarheidsworkshops;  
  • Actieve personeelsvereniging;
  • Leuke themadagen, zoals bv. Veiligheidsdag;
  • MVO-dag;
  • En echt heel veel opleidingsmogelijkheden.

Wij werken met dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als on-the-job trainingen. Uitmuntendheid is een van onze kernwaarden. Die zie je terug in wat wij voor onze werknemers doen en vraagt ook een grote betrokkenheid van onze medewerkers naar hun werk. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn twee merken onder één dak. Reynaers B.V. en Roval Aluminium B.V. zijn onderdeel van het internationale concern Reynaers dat aluminium en stalen systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren, gevels en daken. Wereldwijd behoort de organisatie tot de A-merken op het gebied van aluminium en stalen gevelsystemen en dakoplossingen. Roval Aluminium (hoofdkantoor Nederland) is marktleider in haar werkgebied. Het productassortiment van deze totaalleverancier bestaat uit een gevarieerd gamma architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen, balusters en bijzondere custom design-mogelijkheden. Wereldwijd behoren beide organisaties tot de A-merken op het gebied van aluminium systemen. Een gebundelde kracht met als motto Together for Better!

Wat mag je van ons verwachten?

Jouw inwerkplan ligt al klaar. Je leert snel alle onderdelen van Reynaers en Roval kennen. Tijdens jouw eerste werkweken kijk je mee met de werkzaamheden van jouw teamleden. Je leert alle disciplines in de organisatie kennen: je kijkt mee met de productie, gaat mee met onze Nederlandse en onze Belgische vertegenwoordigers, je leert onze verkoop binnendienst kennen en de processen bij het calculatieteam etc. Systemen, programma’s en projecten leer je met on-the-job trainingen en waar nodig ondersteunen wij je met externe opleidingen. Zo helpt jouw inwerkperiode je om succesvol te worden in je functie en onze organisatie.

En qua werkuren: er zijn 16 uur te verdelen over de werkweek. Die bespreken we samen.

Reynaers & Roval bieden een open cultuur met een enthousiast team. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is uitstekend.

Enthousiast? Meer weten? Neem dan snel contact op.

Contact: Conny Henkens | HR Manager | +31 (0)492 56 10 41 en +31 (0)6 - 153 57 803 

Sneak Peak – neem een kijkje bij het hoofdkantoor van Reynaers in Duffel: